Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  04.05.2018, 13:32h


Javni poziv za predlaganje programa XII. Burnumskih ida 2018.

 

Javna ustanova „Nacionalni park Krka” će 13. kolovoza 2018. organizirati manifestaciju Burnumskih ida.

Tema manifestacije je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa a u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima.

Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum, popularizacija arheologije te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: doris.banic@npk.hr ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik. Radi što bolje pripreme i organizacije potrebno je da se prijedlozi svih događanja za programe Burnumskih ida dostave najkasnije u roku od 20 dana od dana objave Javnog poziva. 

 

Javni poziv za predlaganje programa XII. Burnumskih ida 2018.